Analistler Belirledi: Bu 3 Boğa Altcoin Bu Hedeflere Koşacak!

Kripto analisti David, popüler metaverse coin’i SAND için yüzde 50’lik bir artış öngörüyor. Analist Valdrin Tahiri, bir diğer metaverse coin’i AXS’in 10 doları alabileceğini söylüyor. Popüler analist Ali Martinez ve CoinsKid takma adlı analist ise ADA’nda güçlü bir hamle bekliyor. Analistlerin 3 altcoin için tahminlerini okuyucularımız için derledik.

SAND fiyat tahmini: Altcoin yakın gelecekte %50 artışa hazırlanıyor

The Sandbox (SAND) fiyatı uzun vadeli direnç çizgisinin üzerine çıktı. Bu hamlesinde önemli bir fiyat bölgesini geri aldı. Fiyatın önümüzdeki dönemde yükselmeye devam etmesi bekleniyor. SAND fiyatı Temmuz 2022’den bu yana oluşan alçalan direnç çizgisinin altına düşmüştü. Bu dönemde, fiyat 0,39 dolarlık önemli destek bölgesinin altına inerek düşüş trendinin devam ettiğini gösterdi. Bununla birlikte, altcoin fiyatı 0,18 dolarlık bir sonraki önemli desteğe düşmek yerine, Eylül 2023’ün başlarında 0,28 dolar seviyesinden toparlandı.

Ardından gelen yukarı yönlü hareket, fiyatın uzun vadeli azalan direnç çizgisinin ve 0,39 dolarlık kritik bölgenin üzerine çıkmasına yardımcı oldu. Geçen hafta, SAND fiyatı bu alanı yükseliş pinbar mumuyla (yeşil ok) destek olarak doğruladı. Bu, önceki çöküşün yalnızca bir sapma olduğunun işareti. Ayrıca, güçlü bir yükseliş trendinin takip edeceğini gösteriyor. Bu yüzden, oldukça boğa eğilimli bir gelişme. Haftalık RSI, alçalan direnç çizgisinin üzerine çıktı. Buna ek olarak yükseliş trendinin devamını destekleyerek yukarı doğru eğimli. SAND fiyatı yükselmeye devam ederse, izlenecek bir sonraki önemli direnç bölgesi, mevcut fiyattan %45,57’lik bir artışı temsil eden 0,6 dolar.

SAND haftalık grafik. Kaynak: TradingView

AXS fiyat tahmini: 10 dolara ulaşması mümkün mü?

Teknik analistler, tekrar eden uzun vadeli fiyat modellerini ve yatırımcı psikolojisini belirlemek için Elliott Wave teorisini kullanır. Bu da bir trendin yönünü belirlemelerine yardımcı olur. En olası dalga sayımı, altcoin fiyatının beş dalgalı bir yukarı hareketin (siyah) üçüncü dalgasında olduğunu gösteriyor. Üçüncü dalga genellikle yükseliş dalgalarının en keskin ve en uzun olanıdır.

Beşinci dalga, birinci dalganın uzunluğunun 1,61 katına kadar uzanırsa, AXS fiyatı düzeltmeden önce 9,60 dolar gibi yüksek bir seviyeye ulaşacaktır. Bu, 9,50 dolarlık yatay direnç alanıyla aynı hizada olacak. Ayrıca, mevcut fiyattan %35’lik bir artış anlamına gelecek. Daha sonra, altcoin fiyatının beşinci ve son dalgayı 10 doların çok üzerinde bitirmesi mümkün.

AXS Günlük Grafik. Kaynak: TradingView

Bu yükseliş AXS fiyat tahminine rağmen, 6,70 dolar yatay alanın altında bir kapanış, kırılmayı geçersiz kılacaktır. Bu durumda, altcoin fiyatının %25 oranında düşmesi oları. Böylece AXS’ın 5,50 dolar seviyesindeki en yakın desteğe gerilemesi mümkün.

ADA fiyat tahmini: Altcoin büyük bir şeye hazırlanıyor!

Popüler bir kripto analisti olan Ali Martinez, Cardano’nun şu anda token’ın temel talep bölgesini temsil eden 0,37 – 0,38 dolar aralığında oturduğunu söylüyor. Bu fiyat aralığında 166.470 kripto cüzdanı 4,88 milyar ADA satın aldı. Martinez, zayıf direnç ve altındaki güçlü destek göz önüne alındığında, bu alanın korunmasının altcoin fiyatının yeni yılın en yüksek seviyelerine ulaşmasına izin vereceğini söylüyor. Bu bağlamda analist, şu öngörüsünü açıklıyor:

İleride minimum direnç ve aşağıda sağlam destekle, bu bölgenin üzerinde kalmak ADA’nın yeni yılın en yüksek seviyelerine tırmanmasının önünü açabilir.

ADA ile ilgili karda/zararda verileri. Kaynak: Ali Martinez

Diğer taraftan analiste göre, bu desteği kaybetmesinin 0,34 dolara doğru kısa bir düzeltmeyi tetiklemesi muhtemel. Şu anda, Cardano’yu 0,32 ila 0,44 dolar fiyat aralığında satın alan cüzdanların %70’inden fazlası karda. Bu arada, bu pozisyonların yaklaşık %26’sı zararda. Ayrıca, %3,8’i başabaş noktasında duruyor.

Buna ek olarak, CoinsKid takma adlı kripto para analisti geçen hafta yaptığı açıklamada “Cardano’nun sonunda 0,7497 ve 1,80 dolara doğru büyük bir hareket için hazırlanıyor olabileceğini” söyledi. Bu iki fiyat noktası, ‘kullanılmayan direncin iki önemli alanını’ temsil ediyor.

Makaledeki görüşler ve tahminler analistlere ait olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Kriptokoin.com olarak yatırım yapmadan önce mutlaka kendi araştırmanızı yapmanızı öneririz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort